мерси колега ам като загрее непражи така и докато загрее прекасва леко някаде от 2 до 3 оборота
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Да попитам има ли някои колега от София свободен утре по обяд да ме посреше на летището?Бях се разбрал с колегата Бонев но му изкочи ангажимент в работата.Не познавам града и бакшишите ме разкарват по час и кусур до автогарата.Плащам и почерпвам.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Ако кацаше на летище Варна за мен щеше да е чест и удоволствие да те откарам не само до автогарата но и до Попово , ама СофияНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
Ам ши мъ развалити вий мени , ши ма пропийти VLADius ми говори тука за идни бири сега и ти - а па аз не пием бре ора . Една бира до половината и останаллото изветря .
Ама иначе мога да помагам за изяждането - за мене пържола с гарнитура шишчетаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аз съм на изпит утре сутрин... от 8. След това нямам ангажименти и мога да те взема.Само дето не знам кога ще ми свърши изпита.Ако се паднат кофти задачи ще свърши много бързо.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеАм ши мъ развалити вий мени , ши ма пропийти VLADius ми говори тука за идни бири сега и ти - а па аз не пием бре ора . Една бира до половината и останаллото изветря .
Ама иначе мога да помагам за изяждането - за мене пържола с гарнитура шишчетаА иначе с тоя панаир фнимавай мноо к колегата 164td. Мноо лош човек ми се види - иска ти наруши холестеролните нива с разни силно омазнени, тлъсти и нездравословни мезелъци. Мноо лош човек. Радвам се, че Боби (след кат си земе СъпроМАЦА) ще го придружи. Като конвой един вид - да не напраи поразии мноо из София.
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Ми освен да ти пожелаем успех утре на изпита и да не се падат кофти задачи за да не се явяваш наесен пак
Първоначално публикувано от VLADiusSunny, ша са научиш бе брат. Само немаа се плашиш. Кат дода у Варна ша та тренирвам - ща подържа без водичка има нема 24 часа на жегичка, само на солена цацка и сухи бисквитки и после ти подавам в ръчичка 2-литрово тубенце премръзнало Шумянско - мислим дека че се получи подналягане даже. А иначе с тоя панаир фнимавай мноо к колегата 164td. Мноо лош човек ми се види - иска ти наруши холестеролните нива с разни силно омазнени, тлъсти и нездравословни мезелъци. Мноо лош човек. Радвам се, че Боби (след кат си земе СъпроМАЦА) ще го придружи. Като конвой един вид - да не напраи поразии мноо из София.Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:39.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеАз съм на изпит утре сутрин... от 8. След това нямам ангажименти и мога да те взема.Само дето не знам кога ще ми свърши изпита.Ако се паднат кофти задачи ще свърши много бързо.
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Искам да изкажа сърдени благодарности на колегата Боби за дето си остави работата днес и доиде да ме прибира от летището!Още веднъж благодаря.Обещавам да се реванширам подобава6то!164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
А добре дошъл в БългарияНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеАааа нема се пуашиш батка аз съм си приготвил една гооооляма курбанджийска лъжица с дупки фи8 да не задържа дреболия и чорбалак
И язе съм простак, ма и ти си от наште.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЕ... то ми се падна лесен вариант,ама глупавото си е глупаво.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Абе аз да взема да питам .
С какво да си промия разширителното казанче за антифриза което си вземах днес от една морга , че вътре е голяма мизерия
Набарах тука на 80м от Варна в Нови Пазар два броя 164-ки . Едната е суперка , другата не е и си имат почти всичко без хидравличните рейки . По старата само това и е взето иначе дори и палии вътрешните и дръжки дори си седят - ама то след като аз си намерих сега навсякъде ще има вече .
Ама нали съм си тиква слъунчасала забравих да взема телефон .
Едит : Бензинови са и дветеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment